Anbefal massage

Her er de sidste nye på www.trustpilot.dk

Topklasse

Var så heldig vinde en times massage 🙂
Blev taget super godt imod:)
Dejligt lokale( meget hyggelig stemning)
Fik den mest grundige/effektiv massage. Vil endda påstå sige en af de bedste jeg nogensinde har fået.

Rygestop med akupunktur

Var hos Vagn for at få akupunktur for at stoppe med at ryge. Vagn er professionel og venlig i sin tilgang til behandlingen

Jeg var noget skeptisk over at skulle…

Jeg var noget skeptisk over at skulle til en mandlig massør /behandler. Men
Vagn er utrolig kompetent og jeg følte mig MED DET SAMME tryg

Smertebehandling

Havde gået i flere uger med smerter i venstre skulder. Fik mig endelig taget sammen til at få bestilt en tid hos Vagn. Fik en meget nærværende modtagelse og en god snak om mine arbejdsstillinger.

Kan varmt anbefale Vagn til massage.

Kan varmt anbefale Vagn til massage.
Vagn er utrolig opmærksom og lydhør overfor ens problemer.

Vagn rammer plet..

Jeg har fået behandling af Vagn både i forbindelse med gammel skade i skulder/nakke og i forbindelse med noget havde sat sig fast i lænden.

Den bedste massør

Den bedste massør. Ved hvad han laver og kan virkelig sit kram.

Kompetent og dygtig massør.

Jeg har gennem det sidste år gået regelmæssigt hos Vagn, og der er ingen tvivl om, at Vagn er meget kompetent og faglig dygtig.
Vagn er en meget behagelig behandler, der ved hvad han gør og hvad der skal gøres.

Rygestop med akupunktur

Jeg ville gerne stoppe med at ryge, og kontaktede Vagn for at høre hvordan og hvorledes. Man skal være forberedt på at det at ryge er forbundet med mange vaner, og disse vaner skal nu brydes og det tager tid. Men har man sat sig for at det skal lykkes, så er akupunktur en rigtig god hjælp. Det har i hvert fald virket for mig og jeg har nu været røgfri i snart 6 uger og har ikke haft et tilbagefald én eneste gang!! Mange tak, Vagn

Super effektivt

Jeg fik en times massage til Vagn som gavekort. Jeg fik endelig taget mig sammen og bestilt en tid. Han har en rigtig flot moderne klinik.

Flot service

Jeg havde fået så ondt i mit venstre bens bagside så jeg nærmest ikke kunne gå. Havde hørt om Vagn af en veninde. Det var den ultimative selvomsorg at få Vagn hjem i sin egen stue. Vagn er yderst professionel.
Du kan trygt lukke Vagn ind i dit hjem og forkæle dig selv til en krop i bedre balance.

Absolut pengene værd

Er gennem længere tid blevet masseret hos Vagn først en gang i ugen, så hver 14 dag og nu engang i måneden. Grunden var at jeg var totalt spændt op i hele kroppen og havde konstant ondt.

Fantastisk virkning

Jeg træner mine muskler rigtig meget. Efter 3 behandlinger hos Vagn har jeg øget min præstation væsentlig. Kan bestemt anbefale Vagn til massage. Han gør et rigtig godt og seriøst stykke arbejde.

Translate »