Akupunktur

Mobil øre-akupunktur.

Øre-akupunktur kan finde sted hos dig eller i min klinik.

Lider du af søvnløshed? 

Jeg kan anbefale, at du bestiller en kombi massage, se prisliste hvor du starter med at få en dejlig afslappende massage, og de sidste 20 minutter får du nåle sat i ørerne. Jeg må anbefale, at hvis der foregår hos mig, at du så har en der kan køre dig hjem. Har eksempel på en kunde som blev meget søvnig i bilen på vej hjem. Jeg kan også komme til dig med min mobile massagebriks.  Kontakt mig og bestil en konsultation.

Køb et gavekort til en du holder af. Ring nu og aftal en tid. Se priser.

Viva Consult Klik her og se åbningstider.
Irene Holms Vej 9  
9380 Vestbjerg ……Se detaljeret kort Har du akut brug for hjælp, så ring.
   
Mobil +45 4063 4446  
Se nr. 25 67 57 97  
 
Den franske øreakupunktur 
Den franske øre-akupunktur kaldes også for auriculoterapi (auricolo = øre). Den er udviklet og sat i system i af den franske ingeniør, biolog og læge Paul Nogier (1908-1996).  Han opdagede, at hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret og at det samtidig er behandlingsmæssigt tilgængeligt der. Øret fungerer som reflekszone og Nogier beviste, at en påført belastning et nærmere angivet sted i kroppen vil resultere i et synligt, ømt eller elektronisk målbart punkt i det tilsvarende område i øret.
 
Den kinesiske øreakupunktur 
Den kinesiske øre-akupunktur er tæt knyttet til den traditionelle kinesiske medicin og kan spores helt tilbage til år 500-300 før vor tidsregning.
I den kinesiske øre-akupunktur er meridian-læren meget vigtig for udvælgelsen af punkterne i øret og bliver ofte også kombineret med den almindelige krops-akupunktur.
Mange af de psykiske punkter, som man bruger i afvænningsterapien, stammer fra den kinesiske øre-akupunktur.

 

 

 

 

 

Translate »