Align Footwear

Hvad er Align Footwear?

Align Footwear indlægssåler forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kropstilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende.

Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Indlægssålerne reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og evt betændelse i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Hvordan fungerer Align Footwear såler?

Sålerne fungerer ved at styre hælen – og ved at støtte tre centrale steder på siden af foden. Resultatet er at du ”tvinges” til at gå, stå og løbe som foden oprindeligt er skabt fra naturens side. Det er nøglen til bedre balance og kropsholdning, og dermed mærkbar reduktion af ømhed og smerter.Udskift dine nuværende såler i dit fodtøj og opnå færre smerter og mindre ømhed, mere energi og bedre trivsel og mindre risiko for ben- og fodskader.

Prøv dem i 60 dage

Du har 60 dage til at finde ud af om Align Footwear såler er noget for dig. Såfremt du ikke kan mærke en forbedring, kan du returnere sålerne og få dine 399 kr refunderet.

Kontakt mig for at prøve sålerne – jeg har allerede mange fantastiske tilbagemeldinger fra glade kunder.

Vil du vide mere om Align Footwear såkig her www.alignfootwear.dk

Translate »